Deze versie van IE wordt niet ondersteund
Installeer alstublieft de nieuwste versie van uw browser om deze pagina te bekijken.

voetbal academie diepenveen

Tijdens de start van Voetbal Academie Diepenveen bestond het idee voor het bouwen van een website. Maar daarvoor hadden we wel iemand nodig die een goede website in elkaar kan zetten. Via een aantal medespelers kwam ik bij Sake terecht. Zijn ploegmaten gaven aan dat Sake goed is in het bouwen van een site. Ik besloot Sake te benaderen of het hem wat leek om voor ons de website te maken. Vol enthousiasme antwoordde hij 'ja' op mijn vraag.

Direct na het eerste contact besloot trok Sake me mee in het proces. Hij vertelde desgevraagd wat er allemaal moest gebeuren en hoe dat het beste kon. Ik gaf aan wat de organisatie graag wilde en Sake begon met ontwerpen. Continue bleef hij ons betrekken in het proces en gaf ons de keuzevrijheid om zaken aan te passen of net iets anders vorm te geven. De aanpassingen volgenden vervolgens snel waardoor de website snel in elkaar gezet is. Nu de website eenmaal draait is Sake nog altijd bereid aanpassingen te doen of vragen te beantwoorden.

Sake is erg prettig in de omgang, weet precies waar hij het over heeft en geeft de opdrachtgever keuzemogelijkheden waardoor het voor iedereen overzichtelijk blijft. Daarnaast werkt hij erg hard en laat snel resultaat zien. Sake heeft daarnaast oog voor detail. Een ideale combinatie tot het verkrijgen van een mooie website. Kortom wil je een website die er tot in de puntjes goed uitziet moet je bij Sake Salverda zijn!
Patrick Kieftenbelt van Voetbal Academie Diepenveen